Tel: +31 (0)72 509 2528

Last minute Schoorl

Last minute weekend of vakantie naar Schoorl?

Wilt u iemand verrassen met een spontane (mini-)vakantie of er zelf gewoon even heerlijk last minute tussenuit, dan is Vakantiepark Scorleduyn de ideale locatie. Boekt u binnen een week voor aankomstdatum, dan krijgt u sowieso een last minute-korting. Kies de bungalow die het beste bij u past, geniet met volle teugen van uw tijd en kom gerust nog eens terug. Dat doen veel van onze andere parkgasten ook!

Park Scorleduyn: Een zonnig vooruitzicht

Wist u dat Noord-Holland het hoogste aantal zonne-uren van Nederland heeft? Dat komt doordat het aan de kust vaak beter weer is. De wind zorgt ervoor dat regen en wolken relatief snel overdrijven. Zo heeft de zon hier vaak vrij spel, terwijl het op andere plaatsen in het land regenachtig of bewolkt is.

Boek uw last minute in Schoorl bij Park Scorleduyn!

Boek voordelig een last minute bij Park Scorleduyn in Schoorl en verblijf voordelig in onze luxe vakantiehuizen op het fraai gelegen vakantiepark. Geniet van onze faciliteiten en de prachtige omgeving en natuur van Schoorl.

 

Last Minute Schoorl boeken of wilt u meer informatie?

Wilt u meer informatie over onze modern ingerichte vakantiehuizen of direct een last minute boeken? Neem telefonisch contact op met onze receptie via 072 509 2528. Onze medewerkers staan voor u klaar!